11 Şubat 2009 Çarşamba

İŞte Hayalim : VİTAMİN BAR

Ben ne yapmak istiyorum?Bu siteyi neden açtım? 
   Ben sağlıklı meyve suları içmek isteyenlere,kahve tutkunlarına,bitkisel sağlıklı çay içmek isteyenlere;ancak benım cafe de oturacak vaktim yok alıp çıksam ben diyenlere ONNJELO VİTAMİN BAR'ı açmak istiyorum.
   Bu hayalimi gerçekleştirmek için çalışıyorum.Daha yolun cok basındayım ama inancım ve güvenim tam.
   Neler mi düşünüyorum?
   Benim vitamin barım herkese göre.Herkes kendinden bişeyler bulacak.Damak tadına benim gibi düşkün olanlar,sağlıklı beslenmek isteyenler buraya gelecek.Her kesim buraya gelebilir, sadece varlıklı kesıma hızmet etmeyeğiz.Zaten amacım da kucuk sirin bir yer.Sıcacık ve sevimli.
   Temiz,saglık sunan,alkole yer olmayan,kaliteli hizmet planlıyorum.
        Hayallerime cok uzak diilim sadece zaman ihtiyacım var.Zamani geldiğinde hizmetinizde olacağız.
                                                                                                     Sevgiler...

3 yorum:

gorukmehdi dedi ki...

EKONOMİK KRİZİ BİRLİKTE AŞALIM!

VİTAMİN BAR İŞ ORTAKLIĞI


İstanbul’da insan trafiğinin çok yoğun olduğu kalabalık semtlerin cadde, sokak, köşe başı ve AVM gibi yerler ile buna benzer noktalarda mevcut iş yeri olup, iş yerinin belirli bir bölümünü değerlendirmek isteyenlerle ve buna ilaveten yukarda bahsedilen özelliklerde gayrimenkulü olup bunu değerlendirmek isteyenlere iş ortaklığı teklifimdir.

Son yıllarda gördüğü yoğun ilgiden dolayı Büyükşehirler başta olmak üzere, hemen her yerde açılan vitamin barların iş modelinin tüketici tarafı ile alakalı süslü laflar kullanmayacağım. Bu işin, sağlıklı bir yaşamı benimseyen herkese hitap ettiğini söylemem sanırım yeterli olur.

Önerdiğim iş ortaklığı bir franchise ve Franchising değildir. Hiç kimseden isim hakkı adı altında astronomik rakamlar da talep etmiyorum. Yaklaşık 3 yıldır çeşitli etkinlik ve festivallerde icra ettiğim Vitamin Bar işimi, öncelikli istikrar sağlama sonrasında ise finansman yetersizliğimden kendi başıma ileriye taşıyamadığım işimi ortaklık kapsamın da kazan/kazan modeli ile bir yerlere taşımaktır. Açık yüreklilikle şunu da ifade etmeliyim ki işsizlik ve çalışamama sorunumu da bu yolla sonlandırmak en büyük arzumdur.

Vitamin bar için elimde her türlü ekipman ve malzeme mevcut olup, bunun için fazla bir yatırım söz konusu olmayacaktır. (istisnai durumlar hariç) bu iş için hali hazırda tescilli bir markaya sahip olup bu marka isminde internet sitemizde mevcuttur. Yukarda franchise’ den kastımda budur zaten. 3 yıllık, vitamin bar iş tecrübesi dışında, tarım sektörünün yaş meyve sebze iş kolunda 20 yıllık iş geçmişine sahibim. Yaş meyve sebze ürün tedarik konusunda herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir.

Bunun yanı sıra iş dünyasında ki kişisel beceri ve özelliklerim üzerinde fazlaca durup bu iş ortaklığı ilanını şişirmek istemiyorum. İnşallah tanışıldığında zaten iş ortakları bu özelliklerimi birebir gözlemleyeceklerdir. Tekrar vitamin bar iş modeline dönersek, klasik mevsimlik meyveler dışında ayrıca 3 çeşit bölgesel ve geleneksel içecek çeşidimiz olup bunlarda iş modelimize artı değer kazandırmaktadır. Bunların dışında klasik Haşlanmış Mısır işi de ürün gamımız içerisinde yer bulmaktadır. Tane mısır (bardakta mısır) işini Türkiye’ye ilk getirmeyi düşünüp, ama getiremeyen bir girişimci olarak (büyük ihtimalle duygusallıktan olsa gerek) hep uzak kaldım. Ama bana göre bu iş için 2-3-4-5-6 ve 10 USD isim hakkı ödemenin bir mantığı da yok. Her ne kadar şuan artık isim hakkı talep edilmiyor olsa da!

Vitamin bar ve klasik haşlanmış mısır işi dahil meyve sebze alanında ki eski işlerimle ilgili yeterli referans’a sahip olup referanslarım arzu eden girişimci ortak adayları ile paylaşılacaktır.

Bu iş ortaklığı ilanı daha çok mevcut iş yeri (gıda işi yapanlar tercih sebebidir) olan kişiler için olup, minimum yatırımla hemen hizmet verme ve satış yapabilmeye yöneliktir. Aynı iş konsepti ile yeni ve sıfırdan bir shop corner açma gibi iş ortaklığı düşünüp yatırım yapmak isteyen girişimciler için baştan belirtmek isterim ki, hali hazırda hiçbir şekilde yatırım yapacak finansman gücüm yok böyle bir modelde ancak tecrübe ve iş gücümle katkıda bulunabilirim ha birde elimde olan ekipmanlarla. Tek başına böyle bir işe girişmek isteyen girişimciler için ücret karşılığında danışmanlık verebileceğimi de ayrıca belirtmek isterim.

Selam ve Saygılarımla,

Mehdi Goruk

Her türlü sorularınızı gorukmehdi@gmail.com adresinden bana iletebilirsiniz.

Not: Markanın Prestiji açısından marka ve internet adresimiz gizli tutulmuştur.

Unknown dedi ki...

selam gümbet barlar sokağında bu işle ilgili bir projem var görüşmek isterim tel 05349310779 alpaslan

Unknown dedi ki...

Mutlu olmak için kendini feda etme ne gerek yok ben mutluyum de yolda yürümeye devam et güzel bir gün de vitaminli bir iş yapmak istiyorum